Korábbi vendégeink véleményei

Nagyon jól éreztük magunkat az ott töltött 7 nap során. A szobánk gyönyörű volt, és nagyon tiszta. A reggeli mindig isteni volt, a medencék pedig segítettek abban, hogy akkor se unatkozzunk, amikor nem volt kimondottan strandidő.

Szőke Anikó

Szolnok

Egy hétre mentünk nyaralni a barátaimmal, és pont egy esős időszakot fogtunk ki. A Koronás Hattyú Panziónak hála, így sem unatkoztunk, a medence, az étterem és persze a mini-bár segítettek abban, hogy így is felejthetetlen legyen a balatoni nyaralásunk.

Boros Róbert

Miskolc

Nagyon jól éreztük magunkat a Koronás Hattyúban. A személyzet rendkívül figyelmes és segítőkész, minden kérésünket azonnal teljesítették. Mindenkinek tudom ajánlani, aki szereti az igényes, tiszta helyeket.

Hajas Nándor

Debrecen

A panzió minden igényünket kielégítette, és felülmúlta a személyes várakozásaimat. A vízpart és a sétány közel volt, így kényelmesen teltek a napjaink.

Szakály Zsombor

Győr

Ez volt kisfiunk első nyaralása, és nagyon élvezte! Kicsit tartottunk attól, hogyan viseli majd az idegen környezetet, de a kényelmesen előkészített babaágy és a légkondicionált szoba segített abban, hogy jól teljenek az éjszakáink.

Kalapos Viktória

Budapest

Minden évben meglátogatom a Balatont, ezért azt hittem, hogy nekem újat már nem lehet mutatni. A Koronás Hattyú Panziónak mégis sikerült. Sehol nem találkoztam még ilyen figyelmes, vendég-központú kiszolgálással.

Barna Piroska

Pécs

Közvetlen foglalási lehetőség:

  +36 40 5060700
  hello@koronashattyu.hu

Házirend

Érkezés: 14:00-től
Távozás: 11:00-ig
Reggeli: 7:00-11:00
Szoba takarítás: 8:00-15:00
Lemondás: 72 órával a beköltözés dátuma előtt a foglalás díjmentesen lemondható

Szolgáltatásaink

INGYENES Reggeli
INGYENES parkolás
INGYENES medence használat
Ebéd (12:00-15:00)
Vacsora (18:00-22:00)